Terror?

Robbanás történt egy bajorországi menekültszállás közelében

Szemtanúk beszámolói alapján a helyszínről arab kinézetű emberek rohantak el.

2016.07.27 17:10MTI

Frissített!

Nem történt robbanás a bajorországi Zirndorfban a helyi menekültszállás közelében - közölte szerdán a tartományi rendőrség a Twitteren.

A bejegyzés szerint nem történt robbanás, nincsenek sebesültek és "nincsen akut veszélyhelyzet a környéken".

Előzőleg a Bayerischer Rundfunk (BR) tartományi közszolgálati médiatársaság azt jelentette, hogy egy spray flakonokkal teli bőrönd robbant fel a szövetségi bevándorlási és menekültügyi hivatal (BAMF) helyi kirendeltségénél.

A bőrönd az intézménytől mintegy 200 méterre robbant fel. Szemtanúk beszámolói alapján a helyszínről arab kinézetű férfiak rohantak el - állt a BR hírportálján szerdán délután megjelent beszámolóban, amelyet a közlés után röviddel módosítottak, törölték az "arab kinézetű" részt a szövegből.

Robbanás történt szerdán a bajorországi Zirndorfban egy menekültszállás közelében, a Bayerischer Rundfunk (BR) tartományi közszolgálati médiatársaság jelentése szerint egy spray flakonokkal teli bőrönd robbant fel.

Twitter@thevocaleurope

A BR jelentése szerint a robbanásnak nincs sérültje.

A bőrönd a zirndorfi tartományi központi befogadóállomástól mintegy 200 méterre robbant fel. Szemtanúk beszámolói alapján a helyszínről arab kinézetű emberek rohantak el.

Az ntv hírtelevízió helyszíni beszámolója szerint a rendőrség nagy erőkkel vonult ki a helyszínre és a környéket lezárta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.