Terror

Ugyanaz a személy készítette a nizzai és a müncheni mészárlásról készült "amatőr" videót!

Éppen véletlen mindig ott volt, de persze kellően biztonságos távolságban. A véletlenekben hisz vagy az összeesküvés-elméletekben?

2016.07.26 21:30ma.hu

Richard Gutjahr német újságíró közvetlen közelről számolt be számos vezető média részére a nizzai és a müncheni vérengzésről. Mégpedig úgy, hogy mindkét helyen ott volt, és le is filmezte az eseményeket. A német szabadúszó újságíró többek között a német közszolgálati tévében, az ARD-ben is visszatérően szerepelt a két merénylet kapcsán.

Persze Gutjahr teljesen véletlenül tartózkodott Nizzában, pont annak a szállodának az első emeleti szobájában, ahonnan tökéletesen meg lehetett örökíteni a tömegbe szlalomozó kamiont. Éppen hogy csak kiheverte a látottak okozta sokkot, már Münchenben találta magát, éppen a lövöldözés kellős közepén, így azonnal tudott felvételeket posztolni a Twitterre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.