Tragédia

Lövöldözés egy floridai éjszakai bárban, legalább két halott

Legalább két ember meghalt és tucatnyian megsebesültek, amikor lövöldözés tört ki a floridai Fort Myers egyik éjszakai bárjában. A tragédia az úgynevezett "tinédzserek éjszakáján" következett be, ilyenkor főleg 13 év körüliek tartózkodnak a szórakozóhelyen.

2016.07.25 13:03ma.hu

A helyi seriff hivatal megerősítette a lövöldözés tényét hozzátéve, hogy jelenleg 17 sérültről tudnak, ám esetleges halálos áldozatokról nem tettek említést. A helyi médiának azonban legalább egy halottról van információja. Maga a merénylet hétfőn hajnalban történt a Club Blu nevű bárban. A helyszínen nagyon sok a rendőr.


Twitter@nypost

A Wink News riporterének szemtanúk elmondták, hogy a helyszín úgy nézett ki, mint "az őrültek háza", ahogy az emberek a lövések miatt elkezdtek kimenekülni az épületből. Míg mások szerint legalább 30 lövést lehetett hallani, és van aki esküszik arra, hogy több elkövető volt - írja az RT.

Egy arra járó pedig csak kétségbeesetten kiabáló tömeget látott. Elmondta, hogy a barátja a bárban volt a lövöldözéskor, és mikor nem tudta telefonon elérni, azonnal a helyszínre sietett. "Azt láttam, hogy mindenki pánikba esett, és egymás neveit kiabálták, hogy megtalálják barátaikat. De a legijesztőbb mégis az volt, ahogy a tömeg kiáramlott az épületből" - meséli.

Egyelőre úgy tudni, hogy a támadó elmenekült a helyszínről, a rendőrök pedig hajtóvadászatot indítottak ellene. Az incidens hátteréről és az elkövető indítékairól semmit nem tudni. A rendőrséget éjjel fél egykor értesítétették a lövöldözésről. Eddig három személyt vettek őrizetbe, akik kapcsolatba hozhatóak a szórakozóhelyen történtekkel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.