Tragédia

Háromnapos holttest a vécében

Csaknem három nappal halála után fedezték fel egy férfi holttestét egy ausztrál gyorsétterem mosdójában.

2016.07.23 12:36MTI

Csaknem három nappal halála után fedezték fel egy férfi holttestét egy ausztrál gyorsétterem mosdójában; a rendőrség vizsgálja, hogyan fordulhatott elő az eset - jelentette szombaton a helyi média.

A férfi múlt pénteken tért be az Ausztrália délnyugati részén fekvő Perth külvárosában lévő, Hungry Jack's nevű gyorsétteremlánc egyik étkezdéjébe, holttestét azonban csupán hétfőn reggel fedezték fel az egyik zárt vécéfülkében.

A Perth Now című helyi híroldal értesülései szerint a hatóságok vizsgálatot indítottak az ügyben. A rendőrség egyik szóvivője azt mondta, a férfi halálát valószínűleg heroin-túladagolás okozta, idegenkezűséget nem gyanítanak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.