Terror

Müncheni lövöldözés - kilencen haltak meg

Szombatra virradóra kiderült: kilenc embert gyilkolt, 3 ember életveszélyesen, 18 könnyebben megsebesített a 18 éves német-iráni fiatalember.

2016.07.22 22:26MTI

A müncheni rendőrség pénteken a közösségi médián keresztül tudatta: hat halálos áldozata van az Olympia bevásárlóközpontban elkövetett feltételezett terrortámadásnak.

A sebesültek számáról egyelőre nincs pontos adat.

A rendőrség azt tudatta: az egész várost és környékét át fogják kutatni a feltételezhetően három elkövető után. Hangsúlyozták: egyelőre semmilyen arra utaló információval nem rendelkeznek, hogy iszlamista háttere lenne a terrortámadásnak.

Közben a német szövetségi kormányzat szintén az egyik közösségi oldalon fejezte ki részvétét. Ezzel egy időben közölték: egyelőre nem tudnak, de nem is akarnak állást foglalni vagy spekulálni az üggyel kapcsolatban.

























Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.