Terror

Letartóztatták a nizzai terrorista ex-feleségét

Lefogták és a rendőrségre vitték a nizzai terrorista ex-feleségét, hogy kikérdezzék volt férje szélsőséges szervezetekkel ápolt kapcsolatairól. A környéken élők kiabálni kezdtek a helyszínre kiérkező rendőrökkel és az újságírókkal.

2016.07.15 16:15ma.hu

"Magának való fura figura" - így jellemezték a terroristát, a tuniszi születésű Mohamed Lahouaiej Bouhlelt, aki tegnap a tömegbe hajtva megölt 84 embert (eddig). A terrorelhárítás terrorista-listáján nem szerepelt, a bűnügyesek viszont már ismerték, mert köztörvényes bűnöző volt. Márciusban garázdaságért kapták el. 

A Telegraph szerint a ismerősei azt mondták, hogy a férfi akkor vált depresszióssá, mikor a felesége elhagyta. A nőt viszont péntek délután bevitték a rendőrök, hogy kikérdezzék arról, kapcsolatban volt-e a férje terrorszervezetekkel. Amikor elvitték, a Fox News tudósítása szerint több a házban lakó nő is kiabált a rendőrökkel és az újságírókkal.

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.