Állati!

Ilyet még nem láttunk: kutyaként viselkedik az alligátor

Pizzával eteti a 47 éves Gwendolyn nevű házikedvencét egy férfi. A csúcsragadozó elképesztő módon viselkedik - videó!

2016.07.14 18:51ma.hu
screenshot

Kóla és pizza a kedvence annak a floridai aligátornak, akihez a végletekig ragaszkodik gazdája.

A videón látható képsorok tanúsága szerint David Van Buren és Gwendolyn között különös kapcsolat van.

A hüllő úgy veszi el a falatot a férfi kezéből, mint egy hálás, óvatos kutya.


A férfi a veszélyes hüllőt egészen pici kora óta "gondozza". Még az is megtörtént, hogy  - igaz, még évtizedekkel kisebb korában - bevitte magával az egyetemi tanórákra.

A floridai vadvédelmi hatóság viszont nem nézi jó szemmel a dolgot, és Gwendolynt ketrecbe akarja kényszeríteni, mondván, csak úgy szabályos.

Nem először kerül összeütközésbe a hüllő miatt, 1994-ben az állam már elvette tőle az állatot, de a bíróság végül Van Buren mellett döntött.

Van Buren azt mondja, mindent meg fog tenni azért, hogy megtarthassa a kezes jószágot, aki állítása szerint nem jelent veszélyt senkire, és teljesen egészséges.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.