Halottnak nyilvánították, mikor megsebesült

45 évvel a háború után szedték ki a golyót a testéből

1971-ben lőtték meg a vietnami asszonyt - azóta hordozta magában a lövedéket.

2016.06.29 13:01ma.hu

Szenzációs műtétet hajtottak végre Vietnamban: az orvosok kiszedtek egy lövedéket egy 67 éves nő testéből, akit még 1971-ben lőttek meg. A nő még a múlt héten jelentkezett súlyos alhasi fájdalmakra panaszkodva, az orvosok a műtőbe tolták, majd egy három órás operáció során eltávolították testéből a 4 centiméteres rozsdás golyót.

Nguyen Thi Cat emlékezett, mikor szerezte a sebesülést, állítólag 1971-ben a háború alatt éppen otthona kertjében tartózkodott, mikor találat érte a mellkasát. Eszméletlen állapotban vitték kórházba, ahol halottnak nyilvánították. Mikor a családja hazaszállította, hogy eltemessék, váratlanul felébredt.

Bár tudta, hogy golyó van a testében, a 45 év alatt megfeledkezett róla, állítólag azért nem vették ki neki, mert kockázatos lett volna.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.