Boeing 777

Döbbenetes videó a kigyulladt repülőből

Videóra vették a Boeing 777 rémült utasai, ahogy landolás közben lángra kap repülőjük. Az utasokkal teli gép öt percig lángolt, míg a tűzoltók végre megfékezték a tüzet. A rémült utasok közül többen azt hitték, a gépben égnek meg.

2016.06.27 12:26ma.hu

A kifutópályán kapott lángra a Singapore Airlines járata hétfő reggel. A kényszerleszállás alatt a rémült utasok telefonjaikkal rögzítették, ahogy a gépből szivárgó olaj lángra gyújtja a gép szárnyát


Épp hogy megmenekültem a haláltól - írta az egyik utas Facebookon, azt részletezve, hogyan parancsolták vissza őket a helyükre az utaskísérők, majd tehetetlenül nézték végig a gép belsejéből, ahogy egyre magasabbra csapnak a lángok. A nő az ablakhoz közel ült, így látványos videót is készített halálközeli élményéről.

A tűzről nem csak a gép belsejéből készítettek felvételt: így nézett ki a kifutópálya széléről a lángoló gép.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.