Vérfagyasztó

Kisiklott és 10 métert zuhant egy hullámvasút

Egy skót kalandparkban történt a baleset. A szerelvény a tízméteres zuhanás után egy körhintára esett.

2016.06.26 19:58MTI

Szemtanúkra hivatkozva a Daily Record című napilap arról számolt be, hogy a dél-skóciai Motherwell településen lévő M&D kalandpark Cunami nevű hullámvasútján tíz ember ült, amikor a szerelvény az egyik kanyarnál kisiklott és a földre zuhant.

Fotó: Twitter

A lap egy rendőrségi közleményt idézve azt írta, hogy "körülbelül hét ember" sérült meg.

Fotó: Facebook

A skót mentőszolgálat tájékoztatása szerint hat mentőcsapatot, egy speciális műveleti csoportot és sürgősségi orvosokat küldtek a helyszínre. A sérültekről további információkkal nem szolgáltak.

Fotó: Twitter

A Twitter közösségi oldalon megjelent felvételek arról tanúskodnak, hogy néhányan egy felborult kocsiba szorult embereket próbálnak kimenteni.

Az M&D kalandpark egyelőre nem kommentálta a történéseket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.