Meglepetés

Mi csak golfoztunk szépen, és egyszercsak Jurassic Park

Irgalmatlan méretű látogató sétált át zavartalanul a zöld gyepen. Valószínűleg a világ legnagyobb aligátorához van szerencsénk.

2016.05.31 13:22ma.hu

Charles Helms békésen golfozott a floridai Palmettóban, amikor egy gigahüllő belegyalogolt az idillbe.

Azonnal előkapta a mobilját, és megörökítette a rendíthetetlen nyugalommal korzózó állatot.

"Döbbenten, néma csendben figyeltük, mit csinál. Elsétált mellettünk, picit megállt gondolkodni, majd a nagy tó felé vette az irányt."

A golfozó legalább 15 láb (4,5 méter) hosszúnak becsülte az állatot, aki állítólag rendszeres látogatója a golfparknak, de még sosem sikerült kameravégre kapni.

A jelenleg ismert és feljegyzett legnagyobb méretű aligátor eleddig 14 láb hosszal tartotta a rekordot. Nézzék meg az új királyt:


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.