Lakástűz Oroszországban

Egyesével ugrottak ki az ötödikről - megdöbbentő felvétel

A lángok elől menekülő orosz család úgy próbált kiszabadulni a tűz fogságából, hogy az ötödik emeletről az utcán összegyűlt tömeg karjaiba ugrottak.

2016.05.27 07:37ma.hu

Lángokban állt az egész lakás, így a kétgyermekes család sehogy sem tudott a bejárati ajtóhoz jutni, ezért úgy döntöttek, hogy az erkélyen próbálnak meg elmenekülni - írja az Independent.

Szerencséjükre rengeteg járókelő gyűlt össze a teraszuk alatt, akik trambulint formáltak kezükből, és arra bíztatták a családot, hogy egyenként ugorjanak le az ötödik emeletről.

"Ugranunk kell, különben végünk van" - idézte férjét a gyermekek édesanyja, aki rövid hezitálás után engedett a családfőnek, és elkezdtek egyesével leugrani a mélybe: a gyerekek vetették le magukat először, majd az édesanya ugrott a tömeg karjaiba, végül az édesapa zuhant 18 métert.

A gyermekek és édesanyjuk csodával határos módon sértetlenül megúszták az öt emeletnyi zuhanást, és az apa is csak lábsérülést szenvedett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.