Tragédia

Iskolás lányok haltak meg egy thaiföldi kollégiumi tűzben

Öt és tizenkét év közötti iskolás lányok az áldozatok. Két lányt eltűntként tartanak nyilván a hatóságok, és még ketten megsérültek.

2016.05.23 07:35MTI
Twitter@KarelEmb

Legalább 17 iskolás lány bennégett egy kollégiumban Thaiföld északi részén - közölte a rendőrség.

Öt és tizenkét év közötti iskolás lányok az áldozatok. Két lányt eltűntként tartanak nyilván a hatóságok, és még ketten megsérültek.

A tűzeset ottani idő szerint vasárnap este történt az észak-thaifoldi Csingraj tartományban, csak hétfő kora hajnalra sikerült eloltani a lángokat. A kollégiumban 38 iskolás lány tartózkodott, amikor felcsaptak a lángok. Az alkalmazottaknak csak egy részüket sikerült kimenekíteni az épületből, a többiek a tűz fogságába estek.

A tűzvész oka egyelőre nem ismert.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.