Tragédia

Meztelenül mászott be az oroszlánok közé, hogy végezzen magával - kivégezték miatta az állatokat

Az eset számos gyermek és felnőtt szeme láttára történt, mivel az állatkert zsúfolásig volt látogatókkal.

2016.05.22 11:15MTI
Screenshot

Szokatlan módját választotta az öngyilkosságnak egy chilei férfi: oroszlánokkal próbálta széttépetni magát a santiagói állatkertben. A fiatalembert végül két oroszlán kilövésével mentették meg.

A húszéves férfi először meztelenre vetkőzött, majd bemászott az oroszlánokhoz, amelyek rátámadtak.

Az állatkert alkalmazottai csak úgy tudták kimenteni, hogy végeztek két állattal. A fiatalembert súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

Azt, hogy a férfi öngyilkos akart lenni, megerősítette a ruhájában talált feljegyzés.

Az eset számos gyermek és felnőtt szeme láttára történt, mivel az állatkert zsúfolásig volt látogatókkal.

Az állatkert igazgatónője, Alejandra Montalba elmondta, hogy nem volt gyorsan ható kábítólövedék kéznél, ezért kellett megölni az oroszlánokat, egy hímet és nőstényét. Hozzátette, hogy mélyen megrázta a veszteség.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, Magyarországon hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegélyszámot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.