Légibaleset

Lezuhant egyiptomi gép: emberi maradványokat is találtak

Eltűnt a radarernyőről csütörtök hajnalban az EgyptAir egyiptomi légitársaság Párizsból Kairóba tartó MS804-es járata 66 emberrel a fedélzetén. Egy légiutaskísérő, aki a járaton volt, bizarr képet posztolt - még évekkel ezelőtt...

2016.05.20 20:54ma.hu

A gép roncsai után kutató csoportok holttesteket találtak a tengerben - jelentette be a görög védelmi minisztérium.


Morbid: Ezt posztolta a lezuhant gép légiutas-kisérője

Samar Ezz Eldin is az EgyptAir lezuhant járatán volt légiutas kísérő. A fiatal lány ezt a képet posztolta még 2014-ben a Facebook oldalán - írja az atv.hu.

Facebook

A kora délután iórákban üléseket és bőröndöket is találtak. A görög védelmi miniszter Panos Kammenos elmondta, hogy az egyiptomi hatóságok megtalálták a géptestnek egy részét, néhány ülést és bőröndöt is. A kutatást tovább folytatják.

Este már emberi maradványokat is talált a haditengerészet, ezt Abdel-Fattáh esz-Szíszi egyiptomi elnök is elismerte azzal, hogy részvétét nyilvánította ki az utasok halála miatt a hozzátartozóknak.

David Gleave repülésbiztonsági szakértő a CNN hírcsatornának elmondta, a most megtalált emberi maradványok segíteni fogják a nyomozást azzal, hogy közelebb vihet, ahhoz, mi történt valójában a géppel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.