Ezek már az EgyptAir részei

Az eltűnt egyiptomi repülőgép roncsdarabjait találta meg az egyiptomi hadsereg

Az EgyptAir egyiptomi légitársaság Párizsból Kairóba tartó MS804-es járata 66 emberrel - 56 utassal és tízfős személyzettel - a fedélzetén csütörtök hajnalban tűnt el a radarernyőkről. A műholdfelvételek szerint azonban nem robbant fel a repülő.

2016.05.20 12:05MTI
Screenshot


Az eltűnt egyiptomi repülőgépből származó roncsdarabokat talált az egyiptomi hadsereg a Földközi-tengerben, 290 kilométerre északra Alexandria városától - idézte pénteken az egyiptomi állami televízió a katonaság közleményét.
A híradás szerint az egyiptomi haditengerészet átfésüli a térséget, hogy megtalálja a csütörtökön eltűnt gép fekete dobozait.

Az EgyptAir egyiptomi légitársaság Párizsból Kairóba tartó MS804-es járata 66 emberrel - 56 utassal és tízfős személyzettel - a fedélzetén csütörtök hajnalban tűnt el a radarernyőkről. Az utasok zöme egyiptomi és francia volt.

Egyelőre nem tudni, mi okozta a repülőgép-szerencsétlenséget. Már csütörtökön is elhangzott olyan bejelentés, hogy az egyiptomi utasszállítóból származó tárgyakat találtak a görögországi Kárpathosz szigetétől 370 kilométerre, de később közölték, hogy ezek a darabok mégsem az eltűnt gépről valók.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.