Vért vérért

Bosszúszomjas árva gyermekek hadseregével fenyeget az Iszlám Állam - videó

Az iszlamista terrorszervezet kegyetlen fenyegetésében a szüleiket elvesztett árvákból képzett hadsereggel kívánják a "hitetlenek" vérét ontani.

2016.05.02 12:13MTI
YouTube screenshot

Az IÁ újabb videót tett közzé az interneten, amelyben olyan árvákat mutattak be, akik a terrorellenes hadműveletek során vesztették el a szüleiket és családjukat Szíriában


A felvételeken kisfiúk láthatóak, fegyverrel a kezükben, terepmintás ruhába felöltözve. A dzsihadista halálszekta narrálása szerint a fiúk bosszúra szomjasak.

Az Iszlám Állam fenyegetéseit és támadásait rendszerint azzal indokolja, hogy a koalíciós erők bombázásai során Szíriában és Irakban nők és gyermekek esnek áldozatul.

A propagandavideót a terrorszervezet saját médiahálózata, az Alhayat Center készítette. A nyitó képsorokon egy kisgyermek látható, aki a romos utcákon és épületekben sétálva mindenhol csak pusztulást lát. A rombolás képeit vetítve a narrátor halálos fenyegetést fogalmaz meg a nyugati vezetők felé: "Véretek fog folyni!"


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.