Ami jár, az jár

Rátámadtak a börtön zuhanyzójában a pedofil focistára

Rátámadtak Adam Johnsonra a börtön zuhanyzójában, miután megtagadta, hogy kitisztítsa a lefolyót a benne maradt hajszálaktól. Az egykori profi angol futballistát pedofíliáért ítélték 6 év börtönre.

2016.05.01 13:31ma.hu

A Doncaster-i Moorland börtönben Johnsonra bízták a vizes blokkok takarítását. Állítólag egész reggel a zuhanyzót súrolta, amikor egy megtermett fegyenctársa arra utasította, hogy vegye ki a lefolyóból a benne maradt hajszálakat. - írja az atv.hu.

Egy szemtanú szerint Johnson a kérésnek nem tett eleget, hanem azt mondta, hogy ő már végzett a feladatával. "Tudod ki vagyok én? Kopj le!" - vágott vissza a pedofíliáért elítélt sztár. 

Ekkor egy másik fegyenc ismételten felszólította a takarításra, amit Johnson visszautasított. Ekkor arcon ütötték az egykori focistát, aki szitkozódni kezdett. A Daily Star Sundaynek nyilatkozó szemtanú szerint Johnson próbált védekezni, miközben elkezdték verni. 

Végül a fegyencek választották szét őket, mielőtt az őrök közbeléptek volna. A szemtanú szerint Johnson nem a legjobb emberbe kötött bele. A támadó a Moorland egyik fenegyerekének számít. 

Az egykori angol focistát azért ítélték 6 év börtönre, mert szexuális kapcsolatot létesített egy 15 éves lánnyal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.