A kutyák elképesztő szeretete

A hős kutyus mentette meg az eltűnt kisfiút

Egy Virginia állambeli 3 éves kisgyereknek veszett nyoma saját otthonából, kutyája azonban megtalálta!

2016.04.30 08:57ma.hu
Screenshot

Elképzelésük sincs, hogy tudott több kilométert megtenni otthonától mezítláb a hároméves kisfiú, aki virginiai otthonából tűnt el egyik délután - elvileg játszani akart. Eleinte a szobájában volt, majd egyszer csak nyoma veszett, édesanyja azonnal autóba ült, hátha megtalálja a közelben. Rengetegen keresték egész éjjel, míg végül a család 2 éves kutyája lett figyelmes a kicsire, majd a keresők meghallották, ahogyan a gyermek hívja a kutyáját. A nagymama, mikor meglátta a kicsit hogy mosolyog, sírásban omlott össze. A fiúcska már jól van, és újra együtt a család.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.