Brutális

Eszméletlenre vertek egy brit családot Thaiföldön - felvétel

Az idős házaspár fiúkkal ünnepelte a thai újévet.

2016.04.28 10:35ma.hu

Az idős házaspár éppen fiúkkal együtt ünnepelte a thai újévet más turisták társaságában Thaiföldön, mikor hirtelen rájuk támadt egy helyi banda - írja a hirado.hu.

Az incidenst egy feldühödött thai fiatal kezdte, aki nehezményezte, hogy a brit fiúval súrolták egymás vállát, mikor elmentek egymás mellett. Nem sokkal később már az egész banda mellette volt.

A fiatalok állítólag ittasok voltak, először a családfőt ütötték le, majd a fiút, végül az anyát, majd rugdosni kezdték őket a földön.


Bár a brutális támadás április 13-án történt, az internetre csak szerdán került fel. A rendőrség a négy gyanúsítottból hármat állítólag már elfogott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.