Utolsó reggeli

Már két halálos áldozata van a sültrovar evésnek

Újabb áldozata van annak a reggelinek, mely során sült rovarokat is felszolgáltak.

2016.04.26 09:00ma.hu
Screenshot

Már ketten meghaltak abból a reggelizőtársaságból, akik április 20-án sült rovarokat fogyasztottak Vietnam központjában, Quang Nam tartományban – írja a Thanh Nien News

A közkórház hétfőn erősítette meg, hogy további áldozata van – maga a házigazda – a szerencsétlen esetnek, az ok szintén mérgezés.

A múlt hét közepén Pham Phu Nhan reggelit készített és áthívta két kedves szomszédját is, hogy közösen fogyasszák el azt. Természetesen rizs volt, paradicsomszósszal és sült rovarokkal. Azt sajnos nem közölték, hogy milyen fajhoz tartoztak.

Még vége sem volt az étkezésnek, mikor rosszul lettek, hasi fájdalmaik mellett vért hánytak. Azonnal a klinikára rohantak, de a 45 éves szomszéd, Vo Dinh Lam szinte a küszöbön halt meg.

A másik két beteget azonnal átszállították egy speciális osztályra, a házigazda, Nhan ekkor már kritikus állapotban volt, veséi feladták a működést, vérnyomása nem volt tapintható.

A harmadik érintett, egy 22 éves fiatalember azonban teljes jól van, haza is engedték, ám megfigyelés alatt tartják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.