Kábítószer

Ezen a luxusalagúton csempészték a drogot

Az Egyesült Államok és Mexikó között felfedezett föld alatti járat 730 méter hosszú, felvonóval, sínnel, és légkondicionálóval is fel volt szerelve.

2016.04.21 08:20MTI

Felvonóval, sínnel, és légkondicionálóval is fel volt szerelve az a csempészalagút, amelyet Kaliforniában, egy szemeteskonténer mögött fedeztek fel a hatóságok egy rajtaütés során. 10 év alatt ez volt a 14. alagút, amit felfedeztek az egyesült államokbeli hatóságok.

A föld alatti járat a mexikói Tijuana és a kaliforniai Otay Mesa között húzódott. A mintegy 90 centiméter átmérőjű alagút felvonóval, világítással, szellőzőberendezéssel és a szállításhoz sínekkel is fel volt szerelve.

M1 screenshot

Ez a leghosszabb csempészalagút, amit eddig a kaliforniai határon felfedeztek.

Az alagút kaliforniai kijáratát egy nagy szemeteskonténer mögött rejtették el. A helyszínen a nyomozók tetten érték a csempészeket, amint éppen teherautóra rakták a kábítószert. Hat embert őrizetbe vettek.

2006 óta 13 kisebb-nagyobb kábítószercsempész alagutat találtak a mexikói-amerikai határ alatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.