Vírusként terjed a videó, de a vélemények mások

Repülő csészealj Ohio felett?

Apa és lánya autózás közben videózgatott, majd utólag vették észre, hogy valami furcsa lebegett majdnem felettük...

2016.04.18 10:16ma.hu

Sokak elképzelése szerint egy repülő csészealj látható egy kamerafelvételen, amit apa és lánya készített egy ohiói autópályán.

A páros éppen Chillicothe városnál haladt, mikor a titokzatos tárgyat rögzítették, bár csak később vették észre, miután újranézték a felvételt, hogy azonosítatlan repülő tárgy van a videó jobb sarkában, a fák felett. A biztonság kedvéért elküldték az UFO-megfigyelésekre szakosodott csapatnak, a Secureteam10-nek az anyagot, derítsék ők ki, mi lebeghetett az égen.

A szakik feltették a YouTube-ra és elemezték a látottakat. Úgy gondolták, mivel túl nagy, drón biztosan nem lehet, míg mások hisznek abban, hogy idegen létformák űrhajója látható a felvételen. Többek szerint csak a szélvédő visszatükrözése látható a videón, míg mások az esős időjárást okolják a látottakért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.