A nagyi nem hagyta szó nélkül

Megdöbbentő felvételek egy kínai óvodából

A gátlástalan óvónőnő hajuknál fogva rángatja a gyerekeket, beletenyerel az arcukba, többet pedig fel is pofoz. Ám mikor az egyik kicsi nagymamája meglátja, mi folyik a teremben, fordul a kocka.

2016.04.15 16:28ma.hu

Nyilvánosságra hoztak egy kínai óvodában készült biztonsági felvételt, melyben egy óvónő sorra bántalmazza a gondjaira bízott gyermekeket. Ám mikor az egyik kicsi nagymamája meglátja, mi folyik a teremben, fordul a kocka - írja a Hirado.hu.

Megdöbbentően agresszív bántalmazásról rántja le a leplet az egyik kínai gyerekmegőrző biztonsági felvétele: az egyik óvónő egymás után bántalmazza az asztalhoz ültetett rajzoló gyermekeket - számolt be róla elsőként a brit Telegraph.

A gátlástalan nő hajuknál fogva rángatja a gyerekeket, beletenyerel az arcukba, többet pedig fel is pofoz. Ezt egészen addig műveli, amíg be nem sétál a terembe az egyik gyerek nagymamája, aki rögtön rátámad a nőre.

Az idős hölgyet egy másik óvodai dolgozó rángatja le a pofozkodó gondozóról, akit azóta eltávolítottak a gyerekmegőrzőből.

Kínában már szinte mindennaposan a nők és a gyermekek bántalmazása. A férfiak közterületeken erőszakoskodnak a nőkkel, általában senki sem siet a bántalmazott segítségére.

Már többször pottyantak ki kocsik csomagtartóiból hátulra betuszkolt gyerekek forgalmas autóutakon, de csak külföldön háborodtak fel az esetek miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.