Terrorgyanú

Turisták elleni terrorista merényletekre figyelmezteti az amerikaiakat a török nagykövetség

"Súlyos veszélyekre" hívja fel a figyelmet a diplomáciai képviselet.

2016.04.09 18:47MTI

"Az Egyesült Államok törökországi nagykövetsége tájékoztatja az amerikai állampolgárokat, hogy hiteles (terrorista) fenyegetések vannak idegenforgalmi övezetek, mindenekelőtt isztambuli és antalyai közterületek és kikötők ellen" - áll a diplomáciai képviselet honlapjára feltett üzenetben.

Korábban az izraeli nemzetbiztonsági tanács terrorellenes hivatala két héten belül már másodszor javasolta az izraeli állampolgároknak, hogy a lehető legrövidebb időn belül hagyják el Törökországot, mert az egész ország veszélyes várható terrorcselekmények miatt.

A figyelmeztetésről a 9-es csatorna nevű izraeli tévé számolt be szombaton.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.