HELP

Úgy menekültek meg a lakatlan szigetről, mint a filmeken

Úgy látszik, tényleg működik ez a módszer.

2016.04.09 18:24ma.hu

Három eltévedt matrózt mentett ki egy távoli csendes-óceáni lakatlan szigetről az amerikai haditengerészet.

Három napot töltöttek a partszakaszon teljes elszigeteltségben.

Kedden délelőtt kapott bejelentést a Guam támaszpont egy eltűnt hajóról, amely utoljára a mikronéziai Weno szigete mellől adott le jelet.

US Navy

A bajba került matrózok pálmalevelekből rakták ki segélykérésüket, és szerencséjükre rájuk is találtak az őket nagy erővel kereső mentőcsapatok.

Az amerikai haditengerészet egysége Japánból indult keresésükre, és csütörtökön reggel pillantották meg a fehér homokon kirakott rögtönzött feliratot.

Az utolsó ismert tartózkodási helyüktől is eléggé távoli lakatlan szigeten az életüket mentette meg az az ötlet, amelyet a filmekben gyakorta láthatunk - és most bebizonyosodott, hogy a való életben is működik a módszer.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.