Felkavaró képsorok!

Áthajtottak egy muszlim nőn egy iszlámellenes tüntetésen

A felvételeken jól látszik, ahogy egy muszlim nőt elgázolnak egy tiltott iszlámellenes gyűlésen Brüsszel egyik kerületében, Molenbeekben.

2016.04.03 13:10ma.hu
Yves Herman / Reuters

A fehér Audi A1-es típusú kocsi áttört a rendőrségi kordonon, majd egyesen a nőnek hajtott, aki épp átkelt az úttesten. A Daily Mail által közzétett felvételeken látni, ahogy az áldozat a motorháztetőre csapódik, utána a földre esik. A sofőr fékezés nélkül tovább hajtott, valószínűleg a nő lábán is átment.

Yves Herman / Reuters



Az anyósülésen ülő utas még az ablakon is kihajolt, hogy lefotózza, ahogy áttörik a rendőrségi kordont.

Molenbeek "Európa dzsihád fővárosaként" lett ismert, miután kiderült, hogy számos olyan terrorista állt kapcsolatban a környékkel, akik Brüsszelben és Párizsban követtek el merényleteket. A tavaly novemberi, 130 halálos áldozattal járó párizsi merényletek egyik kitervelőjét, Salah Abdeslamot ebben a negyedben fogta el a belga rendőrség mindössze néhány nappal a brüsszeli terrortámadásokat megelőzően.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.