Terror

Az egyik brüsszeli terroristával szelfizett mosolyogva Merkel?

Tavaly szeptemberben számos közös kép készült bevándorlókkal és Angela Merkellel. Kígyót melengetett a keblén a német kancellár?

2016.03.27 09:36ma.hu
hirdetés

Miután Angela Merkel meghirdette, hogy mindenkit befogad, aki Szíriából érkezik, dömpingben érkeztek illegális bevándorlók a világ minden tájáról szírnek vallva magukat. Merkel többször hagyta is magát lefotózni az örömködő migránsokkal, akik közül többről is kiderült utólag, hogy bűnöző.

Az interneten kering a lenti kép is, miszerint elképesztő a hasonlóság az egyik ilyen szelfin látható férfi és a brüsszeli öngyilkos merénylet egyik elkövetője között...

Screenshot


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.