Brüsszeli robbantások

Újabb, nagyon veszélyes terroristát azonosítottak

A szíriai Naím el-Hámed is a párizsi és a brüsszeli terrorista merényletek elkövetői köréhez tartozik.

2016.03.25 12:44MTI
dhnet.be

A belga hatóságok újabb terroristát azonosítottak: a szíriai Naím el-Hámed a párizsi és a brüsszeli terrorista merényletek elkövetői köréhez tartozik - jelentette rendőrségi forrásokra hivatkozva a La Derniere Heure című belga napilap pénteken.

El-Hámed fényképét a rendőrség egyéb információk híján azzal a figyelmeztetéssel tette közzé honlapján, hogy a 28 éves szíriai gyanúsított "nagyon veszélyes, és feltehetőleg fegyverrel rendelkezik".

A napilap tájékoztatása szerint Naím el-Hámed egyike azoknak a gyanúsítottaknak, akiket a novemberben Párizsban, majd a kedden Brüsszelben elkövetett merényletekkel kapcsolatban keres a rendőrség.

A körözési listán szerepel még terrorszervezetben való részvétel gyanújával a belga állampolgárságú Mohamed Abrini, valamint a repülőtéri robbantás egyik feltétezett tettese, a 24 éves marokkói származású, de belga állampolgárságú Najim Laachraoui és a metróban öngyilkos merényletet elkövető Khalid el-Bakraoui is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.