Terror

Figyelmeztető lövéseket adott le a holland rendőrség Amszterdamban

Az amszterdami rendőrség három gyanúsított előállítása és letartóztatása során kényszerült leadni a figyelmeztető lövéseket a város központi pályaudvarán.

2016.03.22 20:57MTI

Figyelmeztető lövéseket adott le a holland rendőrség Amszterdamban egy előállítás során - közölte a rendőrség hivatalos Twitter-üzenetében kedden.

Az információk szerint az amszterdami rendőrség három gyanúsított előállítása és letartóztatása során kényszerült leadni a figyelmeztető lövéseket a város központi pályaudvarán.

A rendőrség szóvivője további részleteket nem osztott meg üzenetében, így nem tudni, hogy az intézkedésnek köze volt-e a keddi brüsszeli vagy a novemberi párizsi terrortámadások miatt folytatott nyomozásokhoz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.