Többen meghaltak

Szállodavendégekre nyitottak tüzet Elefántcsontparton

Feltehetően terrorista támadás ért vasárnap délután egy elefántcsontparti üdülőhelyet, ahol külföldiek is rendre vendégeskednek.

2016.03.13 17:24ma.hu

Szemtanúk szerint négy fegyveres kezdett lövöldözni Grand-Bassamban. A város az óceán partján van, 40 kilométerre az afrikai ország gazdasági fővárosának számító Abidjantól. Szem- és fültanúk elmondása szerint füst gomolyog és lövések hallatszanak a településről. Egyes hírek szerint legalább 11-en meghaltak.

Az események egy szemtanúja videofelvételt készített, azon hét ember fekszik a földön, akiket feltehetően lelőttek - hangzott el az M1 Híradóban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.