Perzselő szárazság

Biciklist stoppolt a koala, hogy ihasson

Imádni való felvétel egy szomjas koalamaciról, aki megállított egy biciklist, hogy inni kérjen kulacsából a perzselően forró napon.

2016.03.03 08:27ma.hu

Az út közepén állította le a bicikliseket a koala, hogy inni kérjen. Az ötéves állat nemrég lett visszaengedve a természetbe, így emberszeretete nem meglepő. Ahogy egyre melegebb az idő Ausztráliában, az állatok egyre kiszolgáltatottabbak és szomjaznak, a kíváncsi koalák pedig szívesen fordulnak az emberekhez segítségért.

Mikor a biciklisek megálltak, az egyik férfi inni kezdett, ekkor mászott fel kerékpárjára az erszényes, és nyújtotta a mancsát az üveg felé.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.