Ettek ma már?

Patkánymancs figyelt a kolbászban - videóval!

Nos, tényleg sokkoló látvány lehet, amint az ember a gyereke szájából próbálja kihalászni egy rágcsáló lábfejét. És ami a legfontosabb: hol lehet a többi része?

2016.03.02 12:13ma.hu
Screenshot

Egy Új-Zéland-i asszony, Cancade Mosen épp kisfiát, Lucast etette a kolbásszal, amikor észrevette a patkány lábfejét. A nő egyenesen rosszul lett, nem csoda, hiszen ez már csak a maradék volt, előző este az egész család ebből a kolbászból evett. A történetbe végül az egészségügyi minisztérium is beszállt, ellenőrzés alá vonják a gyártót, aki egyébként a legnagyobb a térségben. A cég szóvivője megpróbálta meggyőzni az anyukát, hogy az egy csirkeláb, de a nő inkább bevitte kivizsgálásra a kisgyerekét. Az orvosok elmondták, hogy valószínűleg nem lesz baja a kis Lucasnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.