Légi katasztrófa

Lezuhant egy kisgép Nepálban, 23 halott

A Twin Otter típusú repülőgép roncsait az ország nyugati részén, Miagdi körzetben találták meg, teljesen kiégett, az utasok szörnyethaltak, egyelőre nem lehetett azonosítani őket.

2016.02.24 11:42MTI

Húsz utas és a háromfős személyzet volt a gép fedélzetén. Az utasok között volt két gyerek, illetve egy kínai és egy kuvaiti állampolgár is.

Holttestek hevernek szanaszét a baleset helyszínén, de vannak holttestek a kiégett gép belsejében is.

A belföldi járaton közlekedő gépet a helyi Tara légitársaság üzemeltette. Pokharából északabbra, a hegymászók kedvelt kiindulóhelyének számító Jomsomba tartott, és nyolc perccel a felszállás után szakadt meg vele a kapcsolat. A minisztérium tájékoztatása szerint a gép fákkal ütközve zuhant le.

A himalájai ország hadserege helikoptereket és katonákat küldött a baleset helyszínének átkutatására.

Ez a gép volt az


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.