Tragédia

Testközelből: lezuhant egy helikopter Pearl Harborban

Kritikus állapotban van a hawaii-i kikötő öblében lezuhant helikopter öt sérültjének egyike. A 16 éves fiú négy másik személlyel együtt utazott egy helikopteren, mikor ismeretlen okból a vízbe csapódtak.

2016.02.19 20:01ma.hu

A fiút kritikus állapotban szállították a kórházba - írta az Independent.

A videó készítője szerint bámészkodó emberek mentették meg a vízbe zuhant emberek életét, többen is a vízbe ugrottak utánuk. Még nem tudni, mi okozhatta a balesetet, a helikopter egyszer csak lefelé kezdett zuhanni.

A filmező Shawn Winrich lánya a  KGMB-TV-nek így nyilatkozott: "Láttam ahogy bejött az öbölbe a helikopter, és teljesen normálisan repült. Nem remegett, nem rázkódott, nem történt semmi különleges. Aztán egyre közelebb jött a parthoz, majd hirtelen lefelé kezdett zuhanni"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.