Hatalom és virág

Így ünnepelnek egy halott észak-koreai vezetőt

Február 16-án lenne 74 éves Kim Dzsong Il. Az Észak-Koreában nemzeti ünnepnek nyilvánított születésnapi évfordulón kulturális és sportprogramokat, illetve más rendezvényeket tartanak az elhunyt vezető emlékére.

2016.02.16 19:41ma.hu

Kim Dzsong Il 2011. december 17-én hunyt el szívrohamban. Halála után harmadik fia, Kim Dzsong Un vette át az ország vezetését. Kíváncsian várjuk, hogy róla hány hibrid orchideát neveznek majd el.

KIMJONGILIA & KIMILSUNGIA

Today would have been the 74th birthday of Kim Jong-un's father. Pyongyang has a bouquet of special flowers to commemorate the big date.

Közzétette: RT Play - 2016. február 16.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.