Fegyveres rablás

Kalasnyikovokkal raboltak ki egy francia kaszinót

A fegyveresek több tízezer eurót vittek el, majd nyomtalanul eltűntek.

2016.02.13 15:21MTI

Az Aix-en-Provence városában lévő játékkaszinóba szombat hajnali két óra körül tört be röbb fegyveres férfi hatalmas pánikot keltve a mintegy 700 vendég körében.

"A jól felfegyverzett férfiak Kalasnyikovokkal lőttek a levegőbe, a kaszinó vendégei az asztalok alatt próbáltak menedéket keresni" - mondta el egy szemtanú.

Helyi illetékesek közlése szerint a rablók kiiktatták a biztonsági rendszert, és mire a rendőrök néhány perc múlva kiérkeztek, a teljes kasszával nyomtalanul elmenekültek.  A lövöldözésben nem sebesült meg senki, 15 ember a kitört pánikban sérült meg könnyebben - közölte a rendőrség.

A kasszában több tízezer euró volt, a tettesek Marseille irányába menekültek el. Gépkocsijukat később felgyújtva találták meg a rendőrök, akik négy elkövetőt keresnek.

A kirabolt kaszinó mintegy 300 játékautomatát működtet, és már kétszer vált rablás célpontjává. Az első esetben, öt éve hasonló módon tízezer eurót zsákmányoltak a tettesek, néhány hónnappal később ismeretlen nagyságú összeget vittek el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.