Nem sokon múlt...

Drámai felvételek: süllyedő autóból mentették ki anyát és gyermekét

Négyen vetették magukat a vízbe. Az utolsó pillanatban sikerült kitörni a hátsó szélvédőt, és kihúzni a kocsiban ülőket.

2016.02.13 10:15ma.hu
Screenshot

Drámai felvételeket töltöttek fel a videómegosztó portálokra arról, ahogy egy anyát és kisgyermekét az utolsó pillanatban mentik ki süllyedő autójukból Amszterdam egyik csatornájából - írja a Hirado.hu.

Három ember is beugrott a jéghideg vízbe, hogy odaússzon az autóhoz, amely orral előre gyorsan süllyedt. Az is látható, ahogy egyikük egy kővel betöri a sofőr oldalán lévő ablakot.

Gyorsan fogy az idő, ezért egy negyedik férfi egy kalapácsot vesz ki a kocsijából, és ős is ugrik, hogy segítsen. Végül sikerül kitörniük a hátsó szélvédőt és kihúzni a gyereket, majd az anyát - néhány pillanattal később az autó elmerül.

A helyi média szerint az anya a csatorna mellett parkolt, amikor az autó elindult a víz felé benne a gyerekkel. A nő beugrott a kocsiba, hogy kimentse, ám ős járműben ragadt és együtt zuhantak a csatornába.

A mentők hamar a helyszínre értek, az anya és a gyerek is jól van, kórházba vitték őket kivizsgálásra.

Tűzoltók azóta kiemelték az autót és megköszönték a négy hősnek, hogy segítettek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.