Illegális bevándorlás

Már csak az orra látszott ki a süllyedő hajónak - ezen állt a migráns férfi

Nézze meg azokat a perceket, amikor a férfi már biztos volt benne, hogy nem éli meg a másnapot, ám a török partiőrség megmentette őt a halál torkából.

2016.02.09 19:15ma.hu

A felvételen jól látható, amint egy migráns férfi a vészesen süllyedő hajóról a mentőcsapat karjaiba veti magát az erőteljes hullámok közepette. A drámai videót a török partiőrség készítette, miután a mentőhelikopter fedélzetéről észrevették a bajbajutott férfit. A mentőmellényes migránst csörlő segítségével emelték ki a halál torkából és helyezték biztonságban. Ám a Törökország nyugati partjainál elsüllyedt csónakban 27 menekült, köztük 11 gyermek is utazott, mindegyikük életét vesztette a tragédiában. Az ENSZ arra kérte Törökországot, hogy segítsen a bajbajutott civileken, akik a veszély elől menekülve rohannak a halálba.

Moment A Migrant Is Saved In The Sea

Watch the moment a migrant was rescued from a sinking boat by the Turkish coastguard: http://trib.al/YT3vexX

Közzétette: Sky News - 2016. február 9.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.