Illegális bevándorlás

Elfoglaltak egy benzinkutat a migránsok

Rohamrendőröket vezényeltek a helyszínre, akik farkasszemet néznek az illegális bevándorlókkal.

2016.02.06 16:58ma.hu
hirdetés

Farkasszemet néznek a rohamrendőrökkel a macedón-görög határ görög oldalán - jelentette az M1 helyszíni tudósítója.

A migránsok ismét elfoglalták azt a benzinkutat, ahonnan legutóbb gyalog indultak el az autópályán. Az M1 helyszínen lévő tudósítója arról számolt be, hogy rohamrendőröket vezényeltek a helyszínre, akik farkasszemet néznek velük – számolt be róla az M1 tudósítója.

„Feltorlódott a tömeg a görög-macedón határon. A látvány két hete szint ugyanaz, 50-70 autóbusz várakozik a határon, de van, hogy száz busz vár az átlépésre” – közölte az M1 tudósítója Muci Attila.

Tavasszal a tavalyinál is nagyobb migrációs roham jöhet. Napi 8-10 ezer illegális határátlépővel számolnak a görög rendőrök.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.