Már keresik

Honfitársa darabolhatta fel a spanyol üzletembert

A feltételezések szerint a tanácsadóként dolgozó Bernatot elrabolták Bangkokban, kínzással rávették, hogy jelentős pénzösszeget elutaljon a számlájáról, majd megölték.

2016.02.05 21:46MTI

A thaiföldi rendőrség feltételezése szerint egy honfitársa végezhetett azzal a spanyol férfival, akinek feldarabolt földi maradványai a múlt héten kerültek elő a fővárost, Bangkokot átszelő Csaophraja folyóból. A gyanúsítottról pénteken képeket tettek közzé a hatóságok.

Panja Mamen rendőrtábornok közölte: az összegyűjtött bizonyítékok alapján a hatóságok a 36 éves Artur Segarra Princepet keresik. A rendőrség azt gyanítja, hogy a spanyol férfinek köze lehet honfitársa halálához. Az áldozatot a helyi média szerint David Bernatnak hívták, bár a hatóságok ezt hivatalosan nem erősítették meg.

A feltételezések szerint a tanácsadóként dolgozó Bernatot elrabolták Bangkokban, kínzással rávették, hogy jelentős pénzösszeget elutaljon a számlájáról, majd megölték.

Panja elmondta: a rendőrség úgy gondolja, hogy a gyanúsított Bangkokban, vagy a főváros környékén tartózkodik.

Bernat, hasonlóan feltételezett gyilkosához, gyakran utazott Thaiföldre, ahol utoljára január 20-án látták életben. A boncolás azt állapította meg, hogy január 25-27. között halt meg, halálát fulladás okozta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.