Szerencsétlenség

Szlovéniai tömegbaleset: egy magyar sérült is van

A külügyi tárca előzetes értesülése szerint összesen 15 magyar állampolgár - 3 autó és egy kamion - érintett a balesetben.

2016.01.31 07:48MTI
Fotó: Bojan Velikojan

Egy magyar sérültje is van a Szlovéniában szombat délután történt tömegbalesetnek, amelyben legalább hetven gépjármű ütközött össze, illetve rohant egymásba a Ljubljanából Koperbe vezető autópályán - közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) vasárnap hajnalban az MTI-vel.

Mint írták, a külügyi tárca előzetes értesülése szerint összesen 15 magyar állampolgár - 3 autó és egy kamion - érintett a balesetben, egy embert könnyebb sérülésekkel kórházba vittek.

A ljubljanai konzul folyamatos kapcsolatban van a magyar sérülttel, a szlovéniai nagykövetség pedig nyomon követi az eseményeket, illetve felvette a kapcsolatot az összes magyar érintettel, hazajutásuk megoldott - olvasható a közleményben.

A KKM arra kér minden esetleges további érintett magyar állampolgárt, hogy jelentkezzen a ljubljanai nagykövetség ügyeleti telefonszámán (+38651634220).

A sűrű köd miatt történt tömegbalesetben hírügynökségi jelentések szerint négyen meghaltak és mintegy harmincan megsérültek.

Fotó: Bojan Velikojan


Fotó: Bojan Velikojan


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.