Katasztrófasorozat fotókkal

Brutális tömeges tömegbaleset a köd miatt - képek!

Ilyen hatalmas baleset még nem történt a szlovén utakon: több mint 70 autó rohant egymásba, személygépjárművek, teherautók és buszok.

2016.01.30 23:50ma.hu
Fotó: Bojan Velikojan

Legalább 4 halottja és 30 sebesültje van annak a tömegbalesetnek, ami Szlovénia egyik tengerparti útján, a Ljubljanából Koperbe vezető autópályán történt a hatalmas ködben szombaton - adta hírül a Dnevnik. A baleset felszámolása folyamatosan zajlik, így az áldozatok, a sebesültek és a károk száma emelkedhet. A környező kórházakba szállítják a mentők a sebesülteket, több mint 70 tűzoltó dolgozik a helyszínen.

A Ljubljanából Triesztbe és Koperbe vezető autópálya mindkét irányba le van zárva. Egy magyar sérült van a legfrissebb jelentések szerint.

Sajnos egyre több a tömegbaleset:
- 2014. december 28-án szintén a rossz látási viszonyok miatt történt hatalmas baleset, melyben 51 jármű és 120 ember volt érintett.
- 2011. november 28-án a sűrű ködben 38 autó rohant egymásba, több mint 50 ember megsérült, hárman meghaltak.

Fotó: Bojan Velikojan


Fotó: Bojan Velikojan


Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.