Letartóztatták a nagyszülőt

Alvás közben kapott halálos lövést egy kisfiú

Letartóztattak egy New Orleans-i nőt, miután párnája alatt tartott fegyvere véletlenül elsült, és halálos sebet ejtett unokáján.

2016.01.21 15:23ma.hu

A 42 éves New Orleans-i lakost gondatlanságból elkövetett emberöléssel, kiskorú bántalmazásával és a gyermek magára hagyásával vádolják - közölte a helyi rendőrség.

Hajnali 2-kor érkezett a riasztás. A helyszínre érkező tisztek egy 3 éves kisfiút találtak, akit mellkason lőttek. A gyermeket azonnal kórházba szállították, de nem sokkal később belehalt sérüléseibe - írta a Hirado.hu.

Az első helyszíni vizsgálatok alapján a nyomozók közölték: Deonca Kennedy unokájával együtt aludt, mikor eldördült a lövés. A nő fegyvere a párna alatt volt, elsült, a golyó pedig sebet ejtett a gyermek mellkasán. A tragédia pillanatában csak ketten tartózkodtak a lakásban.

Kennedy nem tett vallomást, megtagadta a nyomozókkal való együttműködést.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.