Csúnya eset

Atyaég, mi történt ezzel a kóbor kutyával?

A szíve jobban fáj, mint a teste, pedig borzalmas fájdalmakat élhetett át a szerencsétlen jószág.

2016.01.09 09:33ma.hu
Parker Police Department FB-oldal

Végleges otthont és szerető családot keresnek a colorado-i Parker város rendőrsége a képen látható kutyusnak, akit szerencsétlen események sorozata - többek között egy észak-amerikai kúszósüllel folytatott harca - után szedtek össze az út széléről.

A majdnem két éves ivartalanított kan boxerkeveréket Cabellonak hívják, és nem éppen egy leányálom az élete. Többször látták már a város területén, és próbálták befogni, hogy ne fagyjon halálra a nagy hidegben, de mindeddig sikertelenül jártak. A héten csütörtökön sikerült végül az akció, állatorvoshoz vitték a szerencsétlen jószágot és most gazdit is keresnek neki.

Az észak-amerikai kúszósül eredetileg erdei állat, de az utóbbi időben egyre gyakrabban lehet vele művelés alatt álló területeken is találkozni. Veszély esetén először is fára próbál menekülni, mert ott a ragadozók nem találnak rajta fogást. Ha nem talál utat, akkor megrázza a farkát, ezzel a lazán ülő tüskék kiesnek, és a támadó húsába fúródhatnak. Minden mozdulattal beljebb jutnak, és akár az egész testen is végigvándorolhatnak.

Parker Police Department FB-oldal


Parker Police Department FB-oldal


Parker Police Department FB-oldal


Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.