Nyugdíj

Belebukott a szilveszterbe a kölni rendőrfőkapitány

Idő előtt nyugállományba helyezték Wolfgang Albers kölni rendőrfőkapitányt, aki a szilveszter éjszaka Kölnben nők ellen elkövetett támadások kapcsán adott rendőrségi tájékoztatás miatt széles körben bírálatok kereszttüzébe került.

2016.01.08 17:07MTI/ma.hu

A hatvanéves rendőrfőnököt Ralf Jaeger tartományi belügyminiszter értesítette a felmentésről, illetve nyugdíjazásáról.

Albersnek azt vetették a szemére, hogy a támadások után nem tájékoztatta időben a nyilvánosságot a történtekről és egyebek mellett a gyanúsítottak származásával kapcsolatos információkat tartott vissza.

Facebook Polizei NRW Köln

Mindeközben a kölni rendőrség Facebook-oldalán felhívást tett közzé: kérik azokat, akik a szilveszter éjszakáján történt pályaudvari incidensnél a helyszínen tartózkodtak, és olyan képi - fotó vagy videó - anyaggal rendelkeznek, amely elősegíthetné a nyomozást, bocsássák azt a hatóság rendelkezésére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.