Illegális bevándorlás

Többen visszautaztak Athénba a görög-macedón határról

Macedónia azért nem engedi tovább a migránsokat, mert nem háborús övezetből érkeznek.

2015.12.06 11:49MTI

Többen visszautaztak az athéni befogadóállomásra a görög-macedón határról, ahol most mintegy 700 bevándorló várakozik - jelentette az M1 aktuális csatorna tudósítója a helyszínről vasárnap reggel.

A tájékoztatás szerint péntektől szombat délutánig tíz busznyi bevándorló tért vissza Athénba. Macedónia azért nem engedi tovább a migránsokat, mert nem háborús övezetből érkeznek.

Akik a határon maradtak, "a végsőkig elszántak", őket feltehetően erővel fogják elszállítani Athénba a helyszínre vezérelt görög különleges egységek, akiknek hétfő estig kell befejezniük akciójukat hivatalos források szerint - hangzott el az M1-en.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.