Illegális bevándorlás

Harminc Molotov-koktél került elő a görög-macedón határon

Az eddigi silány hamisítványok mellett a macedón rendőrök már rendkívül jó minőségű hamisított dokumentumokkal is találkoztak.

2015.11.30 19:13MTI

Harminc Molotov-koktélt találtak a görög rendőrök gazdasági bevándorlóknál a görög-macedón határnál, ahol a migránsok hétfőn is megpróbáltak áttörni - mondta az M1 Macedóniában, Gyevgyelijában tartózkodó tudósítója az aktuális csatorna hétfő délutáni műsorában.

Elmondta, hogy a görög rendőrök találták meg a robbanószereket a migránsoknál. A tudósító beszámolója szerint a határátkelőn délelőtt egy nagyobb tiltakozás volt kibontakozóban: eleinte 50-100 pakisztáni gazdasági migráns skandálta, hogy nyissák meg a határt, majd a háromszázasra duzzadt tiltakozó tömegből néhányan bontani kezdték az akadályt a leggyengébb pontján. A hangadók azonban "nem harcolunk" kiáltásokkal kísérve elrángatták a kerítésbontókat a helyszínről, így a macedón rendőröknek ezúttal sem kellett bevetniük a vízágyúkat - közölte.

A tudósító kitért arra, hogy az eddigi silány hamisítványok mellett a macedón rendőrök már rendkívül jó minőségű hamisított dokumentumokkal is találkoztak, amelyekért akár százezer forintnak megfelelő összeget is elkérnek a hamisítók.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.