Állatok!

Fegyveres pandák raboltak ki egy újságost

Két, állatfigurás pizsamába öltözött férfi arra kényszerítette az eladónőt, hogy adja át az aznapi bevételt.

2015.11.30 19:03ma.hu

Két férfi rabolt ki egy trafikot Louth-ban - pandás pizsiben. A Lincolnshire körzeti rendőrség jelentése szerint az egyik férfinél fegyvernek látszó tárgy volt. A két rabló még vasárnap este kényszerítette arra a női alkalmazottat, hogy adja át a kassza teljes tartalmát.

A rendőrök szerint fél nyolckor távozott a zsákmánnyal a két tettes, mindvégig a pizsamában, kapucnikkal a fejükön, arcukat takarva. A trafik alkalmazottja összeomlott, de fizikai sérülés nem érte.

Kiadtak körözést a két férfira, és azt kérik a lakosságtól, hogy jelentsék, ha pandaruhát találnak a kukákban. Illetve azt kérik a boltosoktól, hogy jelentsék, ha a közelmúltban egyszerre adtak el pandás pizsamákat.

Azt nem tudni, mennyit zsákmányolt a ritka állatnak beöltözött két férfi.

Még szeptemberben, szintén felfegyverezve a Disney egyik főgonosza, Szörnyella de Frász rabolt 600 fontot egy boltból. Ám a rendőrségi híreket látván, az áruház dolgozói, ahol jelzeket is értékesítenek, jelentették a hatóságnak, hogy pár nappal előtte egyik törzsvásárolójuk vett egy ilyen maskarát, így hamar megtalálták a tettest.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.