Véletlen tragédia

Begyújtott a kandallóba, ám a kémény sikítani kezdett

A kaliforniai háztulajdonos gyanútlanul megrakta a kandallóját fával és begyújtott, ám a kéményből segélykiáltásokat hallott...

2015.11.30 08:12ma.hu
Forrás: Fresno megyei Sheriff hivatal

Egy 19 éves férfi kezdett sikítani egy kémény belsejében, miután a ház tulajdonosa begyújtott az ünnepi hangulat miatt a kandallójába. A feltételezések szerint a férfi a kéményen keresztül próbált bejutni a házba, miközben a tulajdonos távol volt, hogy kirabolja azt, ám a Fresno megyei seriff hivatal szerint beszorult.

A tulaj mit sem sejtve gyújtotta be a tüzet szombat délután, amikor meghallotta a férfi jajveszékelését és megtelt a ház sűrű füsttel. Azonnal megpróbálta eloltani a lángokat, a kiérkező tűzoltók pedig megbontották a kéményt is, de a mentési erőfeszítések ellenére a feltételezett rablón már nem tudtak segíteni.

A 19 éves Cody Caldwell égési sérülésekbe és füstmérgezés miatt halt meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.